SEN KOM VÅREN

 
 
Hej i tystnaden.
 
Kursen jag fördrev tiden med i en termin tog slut i fredags vilket betyder att vårterminen börjar idag. Vilket också betyder att för första gången på minst tolv år har jag inte någonstans jag måste vara fem dagar i veckan. 
 
Brukar aldrig skriva särskilt mycket här så jag ska försöka sammanfatta allt jag vill säga ganska kort så håll ut eller skit i att läsa. Samt ursäkta alla totalt orelaterade vinterbilder.
 
 
 
 
Under hösten har jag läst Grafisk design och media A på universitetet. Det har varit bitvis kul och bitvis tråkigt, framförallt har det sällan varit något jag lärt mig. Som sista uppgift fick vi i alla fall göra en folderbaserad kampanj som jag är nöjd med. Foldern finns i min portfolio.
 
 
 
 
I vår har jag valt att ta allt i mina egna händer istället. Jag har återupptäckt mitt intresse för att teckna så jag ska öva upp mina färdigheter både själv och gå en kvällskurs i kroki. Jag ska också göra arbetsprover till högskolor, har ställt in mig på Nyckelviksskolan men det blir nog några fler också, för att se var jag kommer in och för att träna mig själv.
 
Förhoppningsvis blir det mer inlägg här eftersom det troligen betyder att jag faktiskt får någonting gjort. 
 
 
 
 
PS. mellan att jag sysslade med det här inlägget och uppdaterade min portfolio hann jag få två jobberbjudanden. Så hittills ser våren ljus ut.